Företagstjänster med blommor i Örebro, city.

Välkommen till vår blomsterbutik – Ditt gröna paradis mitt i staden!

 

Letar du efter vackra blommor för att förgylla ditt hem, eller din arbetsplats, ge som gåva eller dekorera ditt evenemang? Då har du kommit till rätt plats! Vår blomsterbutik erbjuder ett brett utbud av färska och eleganta blommor för alla tillfällen.

 

Vi på Interflora-Gullvivan är passionerade blomsterentusiaster med en lång erfarenhet inom branschen. Vår högsta prioritet är att erbjuda dig kvalitetsblommor och enastående kundservice varje gång du besöker oss.

 

I vår butik hittar du allt från klassiska rosor och ljuvliga liljor till exotiska orkidéer och färgglada buketter som passar alla smaker och stilar. Vi strävar alltid efter att hålla vårt sortiment färskt och varierat, så att du alltid kan hitta det perfekta valet för varje tillfälle.

 

Utöver vårt imponerande utbud erbjuder vi även skräddarsydda blomsterarrangemang för bröllop, födelsedagar, jubileum och andra speciella tillfällen. Våra kreativa florister arbetar nära med dig för att skapa unika och minnesvärda blomsterkreationer som speglar din personlighet och stil.

 

När du handlar hos oss kan du lita på att du får blommor av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi strävar efter att skapa en trivsam och inspirerande shoppingupplevelse för alla våra kunder, oavsett om du är en erfaren blomsterentusiast eller nybörjare.

 

Besök oss idag på Köpmangatan 15 och upptäck själv den underbara världen av blommor hos Interflora-Gullvivan. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att välja det perfekta blomsterarrangemanget för dina behov och önskemål

Kontakta oss